FAQE NË WORDPRESS

Pse WordPress?

Një CMS, ose sistemi i menaxhimit të përmbajtjes (content management system), është një mjet që ju lejon të menaxhoni përmbajtjen e faqes suaj të internetit në mënyrë të pavarur. WordPress është fleksibël, shumë i përshtatshëm, super përdorues-miqësor, dhe është një sistem i shkëlqyer për menaxhimin e përmbajtjes (CMS). Ju mund ta përdorni atë për bloget, faqet e internetit të biznesit të vogël dhe madje edhe e-commerce.
Kemi zhvillues mjaft të aftë që mund ta sjellin faqen tuaj të përditësuar dhe të shtoni atë prekje me porosi që keni kërkuar gjithmonë.


Procesi Jonë


Instalimi i Temave

Ne do të instalojmë ndonjë temë të lirë ose premium WordPress dhe e bëjmë të duket si një nga demos.

1

Plug-ins Premium

Ne do të instalojmë plug-ins për ju, pa marrë parasysh se çfarë pakete që zgjidhni.

2

Zhvillimi i Përmbajtjes

Ne zhvillimin e përmbajtjes unike për faqen tuaj dhe blog për të siguruar që ju qëndroni përpara konkurrentëve tuaj.

4

SEO

Një komplet i plotë i Shërbimeve SEO për të ndihmuar klientët të gjenerojnë pista, të fitojnë konsumatorë dhe të fitojnë fitime.

5


Përshtatja me Theme WordPress

Në bPro, gjithçka ‘WordPress’ është padia jonë e fortë dhe ne përpiqemi të ju ofrojmë shërbime të personalizimit të WordPress theme që ju lejon të transformoni temat tuaja në zgjidhje që janë gjithëpërfshirëse, të gjithanshme dhe riveting. Ndërsa rreshtoni temat tuaja për t’iu përshtatur ndjeshmërive të biznesit tuaj, ne marrim çdo masë për ta mbajtur atë të përgjegjshëm dhe të përputhshëm në platforma të ndryshme. Pa rënë pre e mënyrave kryesore dhe vështirë të efektshme të customization temë, ne ofrojmë shërbime që e bëjnë këtë customization një fantazi e këndshme.

Our WP Theme Services


Instalimi i Temave

Ne do të instalojmë WordPress dhe çdo temë të lirë ose Premium WordPress dhe e bëjnë atë të duket si një nga demos.


WordPress SEO

Ne i ndihmojmë blogerët e WordPress dhe pronarët e faqeve të internetit të përmirësojnë dukshmërinë e faqes së tyre të internetit ose blogun në motorët e kërkimit si Google.Zhvillimi i Përmbajtjes

Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të përmbajtjes në internet si planifikimi i përmbajtjes, shkrimi dhe redaktimi dhe analiza fjalësh.


Siguria WordPress

Instalimi i WordPress është i lehtë. Instalimi i sigurt i WordPress dhe menaxhimi i vazhdueshëm i WordPress Security nuk është i lehtë si instalimi i WP.Plug-ins Premium

Ju do të filloni duke pasur një faqe interneti. Natyrisht, ne mund të instalojmë dhe të vendosim sa më shumë që ju dëshironi ose keni nevojë.


Transferimi i Hostit të WordPress-it

Ne do të lëvizim me siguri tërë faqen tuaj të WordPress, email-et dhe bazat e të dhënave në llogarinë tuaj të re hosting.Pricing Plans

Standard Plan

 • WordPress Installation
 • Theme Installation
 • Demo Import & Setup
 • Add Your Logo to Site
 • Essential Plugins Installation

$59

$100

Advanced Plan

 • WordPress Installation
 • Theme Installation
 • Demo Import & Setup
 • Add Your Logo to Site
 • Essential Plugins Installation
 • SEO Optimization
 • Backup Your Site

$149

$199

Ultimate Plan

 • WordPress Installation
 • Theme Installation
 • Demo Import & Setup
 • Add Your Logo to Site
 • Essential Plugins Installation
 • SEO Optimization
 • Backup Your Site
 • Security Management
 • Theme Customization

$299

$360Lets Get Started Your Project


We will help you to achieve your goals and to grow your business.


REQUEST A QUOTE

Things we have Done

We are building bridges in web technology in order to connect the client’s goal to reality

VIEW FULL PORTFOLIO

Themetf