CUSTOM CMS WEBSITE

CMS Custom

Nëse keni nevojë të ndryshoni shpesh faqen tuaj të internetit, duhet të konsideroni një faqe interneti CMS në vend të një website-i statik. Një sistem për menaxhimin e përmbajtjes (CMS) lejon që ju ose partnerët / punonjësit tuaj të shtoni dhe të redaktoni përmbajtjen në faqen tuaj të internetit nga një panel administrativ i siguruar me një fjalëkalim. Këto sisteme janë të dobishme sepse nuk keni nevojë për trajnim HTML për të shtuar faqe të reja ose për të redaktuar ose fshirë përmbajtjen për faqen tuaj.Çfarë Bëjmë Ne

Ne krijojmë platforma CMS të personalizuara për klientët të cilët kanë nevojë për një zgjidhje specifike për një faqe interneti ose sistem të bazuar në web. Disa nga përfitimet e vlefshme që ne ofrojmë së bashku me Shërbimet tona me porosi CMS përfshijnë si në vijim:


Dërgohet saktësisht sipas fushës së projektit

Implementimi dhe mbështetja gjithëpërfshirëse e CMS

Zgjidhje CMS shumë të shkallëzueshme

Teknologjia më e mirë me kosto të përballueshme

Mbani optimizuesin e faqes suaj dhe SEO te favorshëm

Menaxher i përkushtuar dhe me përvojë i projektit


Karakteristikat tona bPro CMS

Sistemi ynë i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) i lehtë për përdorim mund t’ju krijojë, modifikojë dhe publikojë përmbajtjen tuaj të uebfaqes, duke përfshirë edhe këto
Update the website text, links

Unlimited Page Management

Photo gallery

Product catalogues

Website banners & graphics

Secure logins

Links and menu management

Simple HTML Editor

Blog

SEO friendly structure

Social media integration

Google Map integrationOur professional services

Template Development

We will give you a pixel perfect, SEO-friendly, cross-platform and standards-compliant foundation on which to build your site.

Custom CMS Programming

If you're looking to develop a custom application or a feature that EasyDesign doesn’t already include, let us build it for you.

Site Migrations

Are you looking to move your site to EasyDesign CMS? Let us handle the migration for you, or help your team speed up the process.
Lets Get Started Your Project


We will help you to achieve your goals and to grow your business.


REQUEST A QUOTE

Things we have Done

We are building bridges in web technology in order to connect the client’s goal to reality

VIEW FULL PORTFOLIO

Themetf